agenda & nieuws

08.12.14—13:30    First KASK Label Call Cirque event

Oproep aan studenten design en vormgeving: KASK Label organiseert een Call voor ideeën, objecten of producten. Heb je een voorstel dat de moeite waard is? Meld je dan aan voor de first call van KASK Label.

Een jury van docenten, experten zal zich over de ontwerpen buigen. Misschien draagt jouw design, object, product binnenkort ook het KASK Label. Inschrijven is verplicht. Stuur ten laatste op 01.12.14 een e-mail met wat uitleg en je telefoonnummer naar de coördinator van KASK LABEL: katrien.rondelez@hogent.be. Zij zal je laten weten om hoe laat je je kan aanbieden op de call op 08.12.14.

KASK Label is een platform dat projecten uit de afstudeerrichtingen design en vormgeving van KASK / School of Arts Gent voorstelt aan het brede publiek. Doel van het platform is om de vaak experimentele design- en vormgevingsprojecten van bachelor- en masterstudenten breder kenbaar te maken, maar ook te vertalen naar een verkoopbare vorm. Elk uitzonderlijk artistiek designproject verdient een vorm om aan het brede publiek voorgesteld en verkocht te worden. KASK Label selecteert en presenteert hiervoor jaarlijks een aantal uitzonderlijke projecten van studenten textielontwerp, mode, grafisch ontwerp, meubelontwerp en autonome vormgeving. De studenten die geselecteerd worden voor het label krijgen ondersteuning op het vlak van communicatie, presentatie en productie.

  • Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent, gratis