agenda

afgelopen evenementen

agenda & nieuws

02.10.15—13:00    Generation M – Portfolio Masterclass Zwarte Zaal masterclass

Hoe verover je je plaats op de arbeidsmarkt?
Hoe val je op tussen de stapel sollicitatiebrieven?
Hoe maak je een verpletterende indruk op een klant/werkgever?
Hoe spraakmakend moet je portfolio zijn?
Allemaal vragen waarop je tijdens de ‘Portfolio Masterclass’ een antwoord krijgt!

KASK / Schools of Arts Gent en LUCA slaan – samen met Ministry of Makers - de handen in elkaar om de studenten te inspireren bij de voorbereiding van hun carrièrestart. Dit gebeurt tijdens twee events: een ‘Portfolio Masterclass’ en een ‘Portfolio Match’.

Op vrijdagnamiddag 2 oktober is KASK School of Arts gastheer voor de ‘Portfolio Masterclass’. Een interactief, hands-on leer- en netwerkmoment voor aanstormende creatieve wolven.

Voor wie? Studenten Grafisch Ontwerpers, Reclamevormgevers, Digitale Vormgevers én Illustrators van LUCA en KASK 3de bachelor, masters én alumni. Plaatsen zijn beperkt, inschrijven is de boodschap!

Op het menu:

 • Gouden tips en getuigenissen van 4 sprekers die er geen doekjes om winden:
  - Valentijn Destoop: Valentijn is design en innovation partner bij Wonderland. En medeoprichter van Little Miss Robot. Vanuit zijn ervaring en visie innoveert hij samen met organisaties en ondernemers nieuwe mogelijkheden in een continue veranderende digitale wereld.
  - Bert Pieters: ‘Denk eens anders.’ Dat is Berts motto. Met een pak bagage in retail, sales & marketing op zak startte hij in 2012 DIFT. Zijn meug: creativiteit & statistieken samenbrengen in een goede strategie.
  - Sarah De Bondt: Sara De Bondt heeft als grafisch ontwerpster een onwrikbare positie verworven in het culturele domein. Ze werkt  voor opdrachtgevers uit heel Europa, en niet de minste: V&A Museum, Barbican Art Gallery, Tate en BOZAR zijn slechts enkele van haar klanten. Dichter bij huis kennen we haar vooral van de identiteit die ze voor Wiels ontwikkelde.
  - Kate Stockman: Kate Stockman is als het ware een modern fortune-teller! Wil jij weten wat de trends zullen zijn in te toekomst? She'll tell you. Ze werkte al voor merken als Coca-Cola International, Durex, AB INBEV, Diesel, Nike en Levi's
 • Gooi je portfolio en je vragen op de keukentafels!
  - Kies één of meer experten met wie je aan tafel wil
  - Stel de vragen die je altijd al wilde stellen
  - Leg je portfolio voor aan een Pro.
  - Luister, kijk en meet je met collega studenten
 • Meet & Greet: spreek de mensen aan die iets voor je kunnen betekenen en bied hen een (gratis) glaasje aan!
 • Ministry of Makers i.s.m. LUCA School of Arts, KASK / School of Arts Gent
 • Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent, gratis