agenda

afgelopen evenementen

agenda & nieuws

15.10.15—17:00    Generation M – Portfolio Match LUCA School of Arts event

Hoe verover je je plaats op de arbeidsmarkt? Hoe val je op tussen de stapel sollicitatiebrieven? Hoe maak je een verpletterende indruk op een klant/werkgever? Hoe spraakmakend moet je portfolio zijn? Allemaal vragen waarop je tijdens de ‘Portfolio Masterclass’ een antwoord krijgt!

LUCA en KASK Schools of Arts slaan – samen met Ministry of Makers - de handen in elkaar om de studenten te inspireren bij de voorbereiding van hun carrièrestart. Dit gebeurt tijdens twee events: een ‘Portfolio Masterclass’ en een ‘Portfolio Match’.

Op donderdagavond 15 oktober organiseren LUCA en KASK Schools of Arts samen met Ministry of Makers de ‘Portfolio Match’, een Speed Matching-sessie voor hun alumni. Dit is een unieke gelegenheid voor jonge creatieve wolven die de uitdaging willen aangaan om zich aan de arbeidsmarkt voor te stellen en misschien de job of opdracht van hun leven in de wacht te slepen.

Aan de ene kant van de tafels zitten Gentse en Oost-Vlaamse op-nieuw-talent-beluste communicatie-, IT- en grafische bureaus, cultuurhuizen en uitgeverijen. Aan de andere kant zit … jij! Solliciteer en/of leg je portfolio voor aan het bureau of de werkgever van je dromen! Nadien kan je ongedwongen napraten, alsnog iemand proberen te imponeren of je nieuwe vooruitzichten vieren met een glaasje!

Voor wie? Alumni Grafisch Ontwerpers, Reclamevormgevers, Digitale Vormgevers én Illustrators van LUCA en KASK. Inschrijven verplicht via saskia@ministryofmakers.be.