agenda & nieuws

25.03.15—12:00    TUMULTINGENT #3 Campus Bijloke event

Op 25 maart 2015 zet TUMULT.FM de Gentse binnenstad voor de derde maal op stelten met een atypische manifestatie waarin Gent zélf een platform wordt voor haar artistieke scene.

KASK en Conservatorium / School of Arts is opnieuw partner met een meeting point op de campus Bijloke. Het TUMULTINGENT#3 festival wordt live uitgezonden vanuit het KASKcafé. We pakken daarom uit met een hele reeks toonmomenten en initiatieven:

In de dramastudio’s en Campo vinden theatervoorstellingen plaats, de afdeling fotografie wordt een vrijplaats voor fotografische projecten en experimenten, masters grafisch ontwerp presenteren Masterprojecten #31 in de Glazen Gang en ook de andere gangen worden ingepalmd door op maat gemaakte installaties. Tramzwart wordt omgebouwd tot een eendaags multimediaal event met installaties, collages, performances en films van de studenten autonome vormgeving. Het Conservatorium brengt concerten van “Yamantau”, “Sofar “ en “Friends Are Magic” in de Bijlokestudio. De cinemawagen van Ciné Martiko rolt de Bijlokecampus op voor de vertoning van ongeziene films van studenten animatiefilm. KASKcinema toont films met live muzikale begeleiding door studenten van de klas improvisatie van het Conservatorium. Het Paviljoen, de Zwarte Zaal en KIOSK opent zijn deuren, met in Het Paviljoen een performance door Sarah&Charles en in KIOSK rondleidingen doorheen de groepstentoonstelling “Vibrant Matter”. Doorheen dit alles weerklinkt het Tumult.fm en Urgent.fm team die live verslag uitbrengen vanuit het KASKcafé tussen 16u en 20u, dj’s nemen het roer over tot 22u.

Volledig programma:

 

 

 

Locaties te bezichtigen van 12:00 tot 22:00 tenzij anders vermeld op het programma.
Centraal meeting point: Louis Pasteurlaan 2, campus Bijloke
Informatie en grondplan aan inkomhal Louis Pasteurlaan 2 en aan inkomhal Jozef Kluyskensstraat 2