{desc}

Onderzoeksresultaten en -publicaties

Een overzicht: Expertiseportaal

Het onderzoek in de kunsten resulteert in artistieke producties,  theoretische publicaties, masterclasses, workshops en symposia. Het expertiseportaal van de HoGent geeft een overzicht van alle onderzoeksresultaten. Je vindt er ook meer info over de lopende en reeds afgeronde onderzoeksprojecten en de expertise van onze onderzoekers.

Artistieke producties

Los van de onderzoekscontext moet artistiek werk ook extra muros een plaats zien te verwerven. Kunstenaars die als onderzoeker verbonden zijn aan KASK & Conservatorium werken daarom samen met gerenommeerde (inter)nationale organisaties. Op de agenda  en nieuwspagina's van deze website vind je een overzicht van de artistieke producties (tentoonstellingen, concerten, theatervoorstellingen, performances, filmvoorstellingen enz.) die het resultaat zijn van onderzoek in de kunsten aan KASK & Conservatorium.

Publicaties

Het onderzoek in de kunsten levert vanzelfsprekend ook publicaties op, zowel van theoretisch/reflectieve als van artistieke aard. Die output verschijnt zoals bij traditionele onderzoekdisciplines in de vorm van (wetenschappelijke) artikels in (academische) tijdschriften, als opname, of in boekvorm, voor een gespecialiseerd dan wel breed publiek. De publicaties zijn te koop bij de uitgevers, in de gespecialiseerde boekhandel en op de Bijlokecampus.