nlen

23.04.17, 10:00, Opendeurdag KASK en Conservatorium

Overweeg je een studie in kunst of vormgeving? Op zondag 23.04.2016 van 10:00 tot 17:00 ben je van harte welkom op de opendeurdag van de School of Arts. Je verneemt er alles over onze opleidingen tijdens informatiesessies en kan de leslokalen, ateliers en infrastructuur bezoeken. Studenten brengen eigen werk en er zijn diverse speciale activiteiten. Kandidaten muziek kunnen die dag ook deelnemen aan CONSLive!

Bekijk het voorlopige programma

Waar start je op de opendeurdag?

De opendeurdag vindt plaats op alle locaties van de School of Arts. We raden je wel aan het bezoek te starten aan een van onze meeting points die zich bevinden op de campus Bijloke  en op de campus Hoogpoort. Daar ontvang je de allerlaatste versie van het dagprogramma en zijn er wegbeschrijvingen te verkrijgen die je moeiteloos naar de andere locaties zullen brengen. Ook plattegronden van de verschillende campussen en gebouwen alsook de wandelroutes tussen de locaties zijn er beschikbaar.

Afhankelijk van de afstudeerrichting(en) waarin jij geïnteresseerd bent, start je op een van de onderstaande plekken:

  • Meeting Point Bijlokecampus Cloquet-gebouw: Louis Pasteurlaan 2
    Grafische Vormgeving / Grafiek / Illustratie / Nieuwe Media / Schilderkunst / Mediakunst / Installatie / Tekenkunst/ Autonome Vormgeving / Beeldhouwkunst / Animatiefilm / Film / Fotografie / Mode / Interieurvormgeving / Landschaps-en Tuinarchitectuur / Landschapsontwikkeling / Digital Storytelling / European Postgraduate in Arts in Sound.
  • Meeting Point Bijlokecampus Pauli-gebouw: Jozef Kluyskensstraat 2-6
    Jazz / Pop / Muziekproductie / Drama / Specifieke Lerarenopleiding in de kunsten / Textielontwerp / Curatorial Studies
  • Meeting Point Grote Sikkel: Biezekapelstraat 9
    Klassieke Muziek / Compositie / Muziektheorie / Instrumentenbouw / master na master Hedendaagse Muziek / Musical Performance Practice / Soloist Classical Music / Specifieke Lerarenopleiding in de kunsten
gratis toegang