Menu

agenda

afgelopen evenementen

agenda & nieuws

13.05—15.05.15    Alfonsina ende Kolifokkers — dramaproject Anna Carlier en Indra de Bruyn De Grindbakken drama

Na de epiloog (Alfonsina (uit Alfonsina ende Kolifokkers), het volledige drieluik: Alfonsina ende Kolifokkers. Het drieluik is opgebouwd aan de hand van drie personages die elk bestaan binnen de grenzen van hun wereld.

Luik 1: Meneer de Kolifokker
" Wat ik doe heeft niets te maken met het schunnige gedeelte van mijn naam. "
Luik 2: Mevrouw de Lovendiefjas
" Ik ben nu eenmaal niet in het 'zijn'. Neem mij niet kwalijk maar ik moet zeggen dat ik IETS ben. "
Luik 3: Alfonsina
" Ik besta. Niet bepaald. "

De briefwisseling tussen Meneer de Kolifokker en Mevrouw de Lovendiefjas is een eerste toenaderingspoging van de 'zijnswereld' naar het 'IETS'. Deze werelden vertoefden al eeuwig en vredig binnen hun eigen grenzen, maar de bewoners (met hun sterke wereldwetten) kijken nu voor het eerst over hun hekjes. Dat mondt uiteindelijk uit in een stilte, die van Mevrouw de Lovendiefjas. Alfonsina is de verwezenlijking van deze stilte.

Tekst en regie: Anna Carlier | Spel: Louise Bergez, Indra De Bruyn, Mats Vandroogenbroeck | Vormspel: Leontien Allemeersch

De voorstelling speelt op wo 13, do 14 en vr 15 mei 2015 om 20:00 in De Grindbakken, DOK Noord, 9000 Gent (vlakbij de blauwe kraan)

reservatie: dramagent@gmail.com (tot 3 uur voor aanvang voorstelling en met vermelding van naam, achternaam, aantal personen en titel, datum, tijdstip voorstelling)

  • DRAma Gent
  • Dok Noord, 9000 Gent, €5 (standaard) /€3 (reductie) / gratis (studenten, docenten en alumni DRAG, jury, werkveld)
  • dramagent.be