Menu

agenda

afgelopen evenementen

agenda & nieuws

03.03—05.03.15    De Stochastische Enigmatie — Dramaproject van Max Pairon en Robbe Peeters NTGent Minnemeers drama

Misschien plausibel denkbaar mogelijk allicht bijwijlen denkelijk worden we op een hoopvolle, zonnige ochtend wakker en voelen we het onschuldige kind in ons herleven.

Maar weldra wordt dit gevoel verdreven door de gemaskerde leugen van de volwassenheid, die ons in de badkamerspiegel aanstaart.

Of misschien omgekeerd anderzijds eens eenmaal weleens bijgeval vertelt iemand ons dat we toch niet de levensgezel zijn, waar ze ons eerder voor hield - en alsjeblieft, bezoek, bel, deel het bed niet meer, en kom alsjeblieft zo snel mogelijk langs om onze achtergebleven persoonlijke bezittingen op te halen.

Of misschien bijgeval eventualiter immermeer later temee temet is de grootouder, die ons altijd met de aller oprechtste liefde heeft vervuld, en die ons liet zien dat het leven draaglijk en vrolijk kan zijn door simpelweg de juiste woorden te zeggen, het juiste verhaal te vertellen, om de juiste reden een complimentje te geven, in die toestand vervallen waarin het lichaam nog net in leven blijft, en waarin die ooit zo innemende, ruimhartige persoon op wrede wijze verandert in zijn of haar tegendeel, een gemene haatdragende doppelgänger die ons wellicht niet eens herkent.

Of misschien apparent probabel mogelijkerwijs veeleer somtijds stochastisch …

Van en met: Robbe Peeters en Max Pairon.

De voorstelling speelt op di 3, wo 4 en do 5 maart 2015 om 20:00 in NTGent Minnemeers, Minnemeers 8, 9000 Gent.
Reservatie: dramagent@gmail.com (tot 3 uur voor aanvang voorstelling en met vermelding van naam, achternaam, aantal personen en titel, datum, tijdstip voorstelling)

  • DRAma Gent
  • Minnemeers 8, 9000 Gent, €5 (standaard) /€3 (reductie) / gratis (studenten, docenten en alumni DRAG, jury, werkveld)
  • dramagent.be