agenda

agenda & nieuws

07.06.18—16:00    Doctoraatsverdediging Ives Maes Campus Bijloke - Cirque onderzoek

Op 7 juni verdedigt Ives Maes, artistiek onderzoeker aan de School of Arts, zijn doctoraat tot het verkrijgen van de titel doctor in de kunsten: vrije kunsten. De School of Arts en de promotoren van de kandidaat, dhr. Luc Deleu (HoGent - KASK/School of Arts) en prof. Guy Châtel (Universiteit Gent), nodigen u graag uit voor deze gelegenheid.

Het proefschrift van Ives Maes, getiteld 'The Future of Yesterday can only become the Present as Past: a research into the architecture of World Fairs and an architectural form of photography', vormt de neerslag van een onderzoeksproject dat werd gefinancierd door het Onderzoeksfonds Kunsten van de Hogeschool Gent.

Het proefschrift werd tweedelig gepubliceerd bij Ludion onder de titel The Future of Yesterday (2013) en Sunville (2018). De tentoonstelling Sunville is nog tot 17 juni te bezichtigen in het Museum Dhondt-Dhaenens in Deurle.

De publieke verdediging vindt plaats op 7 juni 2018, 16u, in het auditorium Cirque op de Bijlokecampus (ingang Louis Pasteurlaan, Gent). 

Ives Maes, Sequence #15 (Nude Beach Bound)

Ives Maes, Sequence #15 (Nude Beach Bound)