agenda & nieuws

24.06—25.06.17    Graduation 2017: Dramavoorstellingen weekend 24-25 juni drama

Tijdens het Drama Festival ruimen we het speelveld voor een nieuwe lichting theatermakers. De voorstell(ing)en van onze masterstudenten variëren van klassiek tot grensoverschrijdend. Het festival vangt aan met Het Voorspel en sluit af met Het Slotakkoord.

Solo with zebra
Onder de noemer zebra maakte Simon gedurende 3 jaar verschillende solo's en acties vergezeld door 1 of meerdere zebra's gemaakt uit papier-marché. In solo with zebra gaat Simon opnieuw op een surrealistische manier opzoek naar de relatie tussen zichzelf, de ander en de ruimte.

Data: zaterdag 24 juni om 19:00 en zondag 25 juni om 16:30 in Minard Schouwburg 

De heer Bonifakius
Een lading Impulsieven wordt op een eiland gedropt omdat ze een gevaar vormen voor de samenleving. Het is daar voornamelijk leeg. Wat er wel is: Wezemaal, Distelgem, het Kreupelbos, de Lupusberg en het midden. In het midden, daar zitten vijf vrouwen. Zij kwamen per boot aan op het eiland. Het is de hel. Tot Bonifakius aankomt, die een poging doet om de hel om te vormen in de Louteringsberg.

Data: zaterdag 24 juni om 20:30 en zondag 25 juni om 15:00 in Vooruit Domzaal

Het Slotakkoord.
Een kleine toespraak ter saluut.

Zondag 25 juni om 17:30 in Minard Schouwburg

Reserveren kan op www.kaskdrama.be

  • 9000 Gent, 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (KASK drama)