agenda & nieuws

12.11—27.11.16    HALL05 – TAAT Sint-Niklaaskerk expoperformance

Met HALL05 voert het Nederlands-Belgische collectief TAAT het idee van architectuur als theater tot het uiterste door. HALL05, geplaatst in de historische Sint-Niklaaskerk, is een Do-It-Together-theaterinstallatie. Samen met een onbekende betreedt u deze houten ‘hyperrealiteit’, en laat u zich leiden door de constructie. Geen publiek, geen tekst, enkel u, de ander en de installatie.

In tijden van hyperconnectiviteit onderzoekt TAAT de waarde van ‘echt’ menselijk contact in een bestaande ruimte. HALL05 is een theaterstuk-voor-twee dat deelnemers van diverse achtergronden, culturen, overtuigingen en levensstijlen aanspoort om interactie op menselijke schaal te verkennen.

HALL05 is het vijfde deel van HALL33, een langlopend onderzoeksproject waarin TAAT het idee van ‘architecturale dramaturgie’ zowel onderzoekt als uitvoert. De theaterinstallatie wordt samen met de studenten van KABK en KASK (drama en autonome vormgeving) ontworpen en gebouwd, en vindt plaats tijdens Hands on Design, de 8ste Triënnale voor Vormgeving.

  • MA-VR: 13:00 > 18:00
  • ZA-ZO: 10:00 > 18:00
  • KASK drama en KASK autonome vormgeving i.s.m. i.s.m. TAAT, CAMPO, Design Museum, Triënnale voor Vormgeving, KABK
  • Cataloniëstraat, 9000 Gent,
  • campo.nu