agenda

agenda & nieuws

30.10—31.10.19    Mount Tackle (Revisited) - Radical_hope / Heike Langsdorf & many others Vooruit onderzoekperformance

“‘Mount Tackle’ is een uitnodiging om een publiek te laten nadenken over onze omgeving, gebeurtenissen en de mensen rondom ons.”

Een landschap waar je ten minste een uur en maximum twee uur in vertoeft. Een lappendeken van kleine performances. Een enorme berg spullen, die je kan aanraken of met rust laten. Dat is ‘Mount Tackle (Revisited)', een voorstelling voor de black box van danseres en performancekunstenaar Heike Langsdorf. Als toeschouwer neem je de tijd om rond te lopen en van perspectief te veranderen - soms in het donker, wat ons kwetsbaar en fragiel maakt.

Maak het jezelf comfortabel, neem alle tijd die je wil. Wandel rond en verken de ruimte. Als je in ‘Mount Tackle (Revisited)’ ronddwaalt, ontdek je andere manieren om naar de wereld rondom je heen te kijken. In de veilige omgeving van het theater gaan we samen op zoek naar het antwoord op de vraag: welke kennis en ervaringen hebben we nodig om te kunnen omgaan met deze complexe wereld?

Je beweegt je door de wereld rondom jou. Enjoy and take care...

"‘Mount Tackle’ heeft veel verschillende en tegelijkertijd aanwezige kijkculturen nodig om echt tot leven te komen: jong, oud, al dan niet geïnteresseerd in theater, hier opgegroeid of elders." - Heike Langsdorf in een interview met Kaaitheater, waar ‘Mount Tackle’ in première ging.

Ontdek ook '...Through Practices' en ga mee op verkenning doorheen de werkpraktijk van een groep artiesten.

  • radical_hope i.s.m. Vooruit, KASK & Conservatorium
  • Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent, €8 / €10
  • vooruit.be