agenda

agenda & nieuws

17.02.21—14:00    Online infomoment Online

Op woensdag 17 februari vindt het eerste digitaal infomoment van dit jaar plaats. Als je vragen hebt over jouw inschrijving, opleiding, specifieke vragen over jouw studietraject, vrijstellingen, kosten van je studies of wat je van het komende academiejaar kan verwachten, dan kan je die dag van 14:00u tot 17:00u via chat bij ons terecht. Ook kan je kiezen uit een programma van  live infosessies door de docenten van de verschillende opleidingen. Ook de studietrajectbegeleiders zijn de hele namiddag online en helpen je graag verder. 

Chat met studenten

Stel al je vragen aan onze studenten. Ze kennen jouw toekomstige school en opleiding als geen ander en kunnen je een eerlijk antwoord bieden.

Online infosessies

De docenten van de verschillende opleidingen zijn live aanwezig op teams. Wie op welk uur beschikbaar is, maken we hier bekend op 10 februari. Je zal kunnen kiezen uit een programma van infosessies over specifieke onderwerpen en algemene vraag-en-antwoord-sessies over de opleidingen. Ook de studietrajectbegeleiders zijn beschikbaar voor tekst- of videochats.

Virtual tour

We kunnen je niet fysiek ontvangen maar wandel gerust eens rond in onze virtual tour, zo kan je perfect onze gebouwen verkennen en rondkijken in de ateliers.

Devine TV op 15 februari

Op 15 februari gaat devine.tv live. Studenten digital design and development delen hun ervaringen, je krijgt een blik achter de schermen van de opleiding. Ook designers en developers in het werkveld krijgen het woord. Lees meer op devine.be