agenda & nieuws

26.04.20—10:00    Digitale Opendeurdag en Conservatorium Live Online! schoolofartsgent.be onderwijs

Het zijn vreemde tijden, maar als toekomstig student wil je wel een duidelijke, weloverwogen en enthousiaste studiekeuze maken. Nu jij niet naar ons kan komen, komen wij bij jou langs. Op 26 april kan je ons bezoeken vanuit je woonkamer. We nemen je die dag digitaal op sleeptouw doorheen onze school met schoolofartsgent.be als vertrekpunt. 

Tussen 10:00 en 17:00 zitten onze studenten en docenten klaar om met jou in gesprek te gaan via chat. Je kan live infosessies volgen, allerhande nieuw videomateriaal bekijken en vooral: een blik werpen op wat onze studenten maken en doen. Niet alleen op onze website, maar ook op ons Youtube-kanaal Onrust TV.

Hoewel we je liever onze campussen en ateliers tonen in levenden lijve, willen we je toch graag laten kennismaken met onze school tijdens deze meest intieme opendeurdag ooit. Meer dan ooit overstijgen kunst en creativiteit grenzen en beperkingen.

  • Verken onze opleidingen op schoolofartsgent.be
  • Chat met studenten en docenten
  • Volg een online infosessie
  • Luister en kijk naar onze studenten op Onrust TV

Conservatorium Live Online!

Wil je muziek studeren en je extra goed voorbereiden op onze toelatingsproeven? Schrijf je in voor Conservatorium Live Online! Ook vanop afstand staan onze instrument-docenten klaar om je met raad en daad bij te staan. Ze vertellen je wat je precies mag verwachten van de proeven en gaan na of je er al helemaal klaar voor bent. Je kan je gratis inschrijven door een mailtje te sturen naar conslive@hogent.be. Vergeet niet je instrument en afstudeerrichting te vermelden. Na je inschrijving contacteren we je met een tijdstip en een link om met de betrokken docent in gesprek te gaan.
 

  • 10:00 - 17:00