agenda

agenda & nieuws

04.12.21—11:00    Proclamaties academiejaar 2020-2021 MIRY Concertzaal onderwijs

Academiejaar 2020-2021 is een mijlpaal in het leven van onze afzwaaiende studenten. Ze studeren af aan KASK & Conservatorium. Graag willen wij deze gebeurtenis vieren. We nodigden hen eerder uit voor de plechtige proclamatie in MIRY Concertzaal. Door de veranderende covidsituatie hebben we enkele wijzigingen aangebracht in de organisatie ervan.

Studenten uit de professionele bachelors, masters en studenten uit de voortgezette opleidingen kunnen de proclamaties en de prijsuitreiking in de zaal bijwonen met Covid-Safe Ticket of op afstand via livestream. Wie naar de zaal komt, ontvangt het diploma achteraf. De geplande receptie is geannuleerd.

De proclamaties van de academische bachelors gaan enkel via livestream door. Studenten kunnen vanaf 7 december hun diploma ophalen in het studentensecretariaat.

Als docent of medewerker kan je de proclamaties eveneens volgen via livestream. Je kan reserveren via de links hieronder.

Programma

11:00 Professionele bachelors en bachelor na bachelor

14:30 Academische bachelors, schakel- en voorbereidingsprogramma's

16:30  Masters, educatieve master, master na master en postgraduaten

Richtlijnen voor studenten in MIRY Concertzaal

Omdat we alles veilig willen laten verlopen en we de aangekondigde coronamaatregelen willen respecteren, vragen we studenten om hun gezelschap te beperken tot 1 persoon. Bij het betreden van de zaal, zal elke bezoeker gevraagd worden een Covid-Safe Ticket te tonen. Er geldt een mondmaskerplicht in onze gebouwen en dus ook in de zaal tijdens de ceremonie. 

De studenten hebben de nodige reservatielinks ontvangen.

  • Biezekapelstraat 9, 9000 Gent,