agenda

agenda & nieuws

09.03—11.03.17    Solo with zebra - Masterproef van Simon Van Schuylenbergh NTGent Minnemeers drama

Onder de noemer zebra maakte Simon gedurende 3 jaar verschillende solo's en acties vergezeld door 1 of meerdere zebra's gemaakt uit papier-marché. In solo with zebra gaat Simon opnieuw op een surrealistische manier opzoek naar de relatie tussen zichzelf, de ander en de ruimte.

Simon en zebra: De voorstellingen die we willen maken vertrekken bijna altijd vanuit de samenwerking. We proberen de ruimte van het theater te bespelen als ontmoetingsplaats voor intieme verhoudingen. Toch is er altijd het verlangen naar een compromisloos-spreken. Alleen. Hoe kunnen we onze eigenheid bewaren maar toch een spanningsveld creëren? solo/ niet solo. Waar zit de samenwerking in het maken van de solo? Waar zit de dialoog? Hoe onafhankelijk of afhankelijk is de solo? Hoe vervangbaar is de soloartiest? Ons spreken is fragmentarisch maar besloten in de intimiteit en intensiteit van het beeld, tijd en ruimte kader.

Meer info en inkijk in het proces van zebra e.a projecten: simonvanschuylenbergh.tumblr.com

Een performance van: Simon Van Schuylenbergh | reprise: Timo Sterckx | mentoren: Marc Vanrunxt en Bauke Lievens | thank you: KASK, d e t h e a t e r m a k e r, Buda, CAMPO, PlanB, Maxim Storms, Bart Van Schuylenbergh, Siska Baeck, Max Pairon, Leo Verlinden, Sebra Eggermont en vele anderen...

De voorstelling speelt op:

RESERVEREN kan tot 4 uur voor aanvang voorstelling door hierboven te klikken op de datum van de voorstelling naar keuze

De voorstelling speelt ook nog op zaterdag 25 maart om 19u in deSingel tijdens Momentum.

  • KASK Drama
  • Minnemeers 8, 9000 Gent, €5 / €3 / gratis voor studenten, docenten en alumni KASK DRAMA, werkveld
  • kaskdrama.be