Uitleendiensten
Printmogelijkheden
Onze opleidingen ▾

Faciliteiten

Uitleendiensten

Tijdens je carrière aan KASK & Conservatorium moet je heel wat opdrachten en projecten tot een goed einde brengen. Ook op technisch vlak wil de school je daar optimaal bij ondersteunen. Verspreid over de campussen en de gebouwen vind je daarom verschillende uitleendiensten van technisch materiaal.

Studenten, docenten en onderzoekers kunnen er een breed gamma aan benodigdheden ontlenen, van basismateriaal (bv. eenvoudige projectoren) tot zeer gespecialiseerde apparatuur (bv. professioneel filmmateriaal).

ALGEMENE UITLEENDIENSTEN

De catalogus van de uitleendiensten is online raadpleegbaar op uitleendienst.schoolofarts.be. Inloggen doe je met je standaard HOGENT-gegevens. De beheerder van de uitleendienst bekijkt je aanvraag en laat je vervolgens zo snel mogelijk iets weten.

UITLEENDIENST FILM

Bij de uitleendienst film kan je materiaal reserveren via dit formulier.

Openingsuren: ma-vr 11:30 – 14:30.

Printmogelijkheden
KOPIËREN, PRINTEN & SCANNEN

Het afdrukken van partituren of grafisch werk is een onont­beerlijk onderdeel van heel wat opleidingen. Studenten en docenten kunnen beschikken over grote print-, scan- en kopieer­toestellen rechtover KASKcafé op campus Bijloke en op de eerste verdieping in het Conservatorium. Een studenten- of personeels­kaart geeft toegang tot het betaal­systeem. De procedure om te printen kan je terugvinden op Chamilo. Je studentenkaart herladen kan op epurse.hogent.be.

In de meeste ateliers zijn A4- of A3-printers en –scanners aanwezig. Het gebruik daarvan wordt afgesproken binnen het atelier.

OP GROOT FORMAAT

Er zijn ook grootformaatprinters beschikbaar:

  •  in het Print­atelier Fotografie op de 1e verdieping van het Marissal-gebouw op de campus Bijloke. Betalen gebeurt ook met de studenten- of personeels­kaart. Toegankelijk voor alle studenten binnen de openingsuren.
  •  Voor plan­afdrukken in Computer­lokaal 1 op de 1e verdieping van het Pauli-gebouw op de campus Bijloke voor studenten Interieur­vormgeving
  • In het print­atelier Grafisch Ontwerp op de 2e verdieping van het Marissal-gebouw op de campus Bijloke voor de studenten Grafisch Ontwerp, Mode, Textiel­ontwerp en Autonome vormgeving na afspraak met de atelier­coördinator.
  • In het atelier Grafiek op de 2e verdieping van de Kunst­toren voor de studenten Vrije kunsten, Grafisch ontwerp, Mode, Textiel­ontwerp en Multimediale vormgeving na afspraak met de atelier­coördinator.