Info over de opleiding BEZOEK ONS AANMELDEN PRAKTISCH
×

professionele bachelor interieurvormgeving
in afstandsonderwijs
4 jaar

Info over de opleiding

Naast de opleiding interieurvormgeving in contactonderwijs, bestaat de mogelijkheid het bachelor programma in afstandsonderwijs te volgen. Dit flexibel studietraject richt zich op volwassenen die een studie willen combineren met een job en / of een gezin of die zich willen bijscholen of zich willen heroriënteren op de arbeidsmarkt. Een specifieke vooropleiding is niet nodig.

Het modeltraject in afstandsonderwijs omvat vier jaren van 45 studiepunten. Het biedt de opleidingsonderdelen van de bachelor in interieur­vormgeving aan in alternatieve onderwijs- en examenvormen. Studeren in afstandsonderwijs houdt bij ons in dat je zelfstandig studeert met persoonlijke begeleiding en vaste wekelijkse contactmomenten. Dit laat je toe om op eigen tempo en op een flexibele manier je studietraject te doorlopen. Voor de stage kan je kiezen uit verschillende formules die een combinatie met werk en/of gezin mogelijk maken.

In de online leeromgeving tref je alle informatie aan die je nodig hebt om je de stof zelfstandig eigen te maken. Er zijn leerpaden ontwikkeld die je doorheen de leerstof en oefeningen gidsen. Voor elk opleidingsonderdeel zijn verplichte contactmomenten met de docenten en medestudenten gepland. Deze momenten vinden plaats op vrijdagnamiddag van 14:00 tot 18:30. Tijdens die momenten reiken de docenten je theoretische kapstokken aan en begeleiden ze je doorheen jouw ontwerpproces.

De inschrijvingsprocedure voor deze opleiding start met een algemene infosessie en een persoonlijk intakegesprek.

Contact

Heb je nog specifieke vragen over afstandsonderwijs?
afstandsonderwijs@hogent.be

Publicaties
Presentaties
BEZOEK ONS

ONLINE INFOSESSIES
via Microsoft Teams

07.09.23, 19:00-20:30, reserveer hier

AANMELDEN
  1. Controleer de toelatingsvoorwaarden.
  2. Preregistreer je via webreg.hogent.be.
  3. Je kan je inschrijving online verder afwerken na 25 juni.

Heb je een vraag? Contacteer het studentensecretariaat.

PRAKTISCH

Studiefiches
Lestabellen
Studiekosten
Studietrajectbegeleiding

interieur­vomgeving in afstands­onderwijs

Niek Cornel
1 / 7
< >
1 / 7
< >
1 / 8
< >