nlen

08.12.21, 19:00, Aber das Wort Hund bellt ja nicht, Nooit opgevoerd toneel & Playing with Standards trio

Samen met Troika, een collectief van muzikanten die ruimte creëert voor avontuurlijke muziek, biedt De Koer een mix tussen film, muziek en theater aan. Onderzoeker Seppe Gebruers maakt deel uit van Troika en het Playing with standards trio met collega-onderzoeker Nils Vermeulen maakt deel uit van zijn onderzoek aan KASK & Conservatorium. 

PROGRAMMA

Aber das wort hund bellt ja nicht

Dit is een meer-dan-portretfilm van het befaamde Schlippenbach Trio (percussionist Paul Lovens, saxofonist Evan Parker en pianist Alexander von Schlippenbach). De dialoog tussen film en muziek overstijgt het medium, en neemt ons mee in de jazzgeschiedenis.

Bernd Schoch, 2011, 48’

Tibaldus onthult Nooit opgevoerd toneel

Een inkijk in de coulissen van hun collectieve werkprocessen. Ze delen een reeks notities over de gedachtestroom van een toeschouwer: kijkersmonologen, poëtische vertellingen die een eigenzinnige blik op theater en de acteur ontrafelen.

Tekst: Hans Mortelmans, installatie: Timeau De Keyser, Hans Mortelmans en Simon De Winne. Timeau en Simon zijn alumni KASK Drama.

Playing with standards trio

Het trio improviseert met microtonaliteit en afwijkende jazz melodieën. Een muzikale vervreemding van wat eerder bekend was.

Piano: Seppe Gebruers, contrabas: Nils Vermeulen en drum: Paul Lytton.

Tickets

Voor dit evenement ben je verplicht een Covid-Safe Ticket en identiteitsbewijs voor te leggen. Meer informatie vind je hier.

VVK €8 / ADD € 10 / UITPAS KANSENTARIEF €1,6