nlen

06.12.17 – 08.12.17, 11:00, KASK Label - Displacement

KASK Label nam deel aan Dutch Design Week Eindhoven afgelopen oktober. We toonden er de stand ’DISPLACEMENT’met werk van studenten en oud-studenten Kenji Masson, Magalie Delbeke, Hermine Cooreman, Brian Naeyaert, Amina Saadi, Julien de Smet, Sophie Schreinemacher en Nathan Sagaert.

Deze installatie is nu ook te zien in de Zwarte Zaal van KASK.

Laurens Mariën over DISPLACEMENT:

“Zonder toeschouwer kan de maker niet verder. Hij heeft altijd het publiek nodig, mensen die graag kijken, met liefde voor het object of het concept. In deze instalatie moet het publiek eerst handelen voordat het kan zien wat voorheen nog niet zichtbaar was. Zo ontstaat er een symbiose tussen enerzijds maker en kijker en anderzijds tussen werken van verschillende disciplines van KASK: Mode, Interieur, Textiel, Autonome vormgeving,…. De disciplines krijgen een nieuwe dimensie omdat de stand non stop transfomeert en de kijker uitdaagt.”

KASK Label is een platform dat projecten van design studenten wil presenteren aan het bredere publiek door deel te nemen aan events in de internationale ontwerpscene. KASK Label stelt daar bijzondere projecten voor, voornamelijk meer experimentele en interdisciplinaire werken, verrassend ontwikkelde ideeën en onderscheidende vormen. KASK Label is een initiatief van KASK / School of Arts Gent.

gratis