nlen

27.03.17 – 30.03.17, 19:30, (pas) accepté - Dramaproject van Khalid Koujili

“Foto’s zien is iets anders dan foto’s kijken, zeg ik. Iedereen kan foto’s bekijken maar een foto zien betekent dat je hem kunt lezen. Aan de ene kant heb je mensen en hun culturele voortbrengselen, aan de andere kant de natuur. Bomen, meren, wolkenluchten spreken op foto’s een algemene voor iedereen verstaanbare taal. Buiten de tijd om als het ware. Mensen, bouwwerken, wegen en koffiebussen daarentegen kunnen alleen in een bepaalde context, in de tijd, worden gelezen. U kunt dat fotoalbum op tafel voor het grootste deel niet lezen omdat u de noodzakelijke achtergrondinformatie mist. U was er niet bij. U kunt er zich met andere woorden niets bij voorstellen omdat u zich niet herinneren kunt wat eens echt zien was. Het is uw verleden niet.” (J. Bernlef – Hersenschimmen)

Met (pas) accepté creëert Khalid Koujili zijn eerste solovoorstelling. Hij reist terug in de tijd. Het is een zoektocht in het geheugen. Een zoektocht tussen wat is en wat geweest is. Voor deze voorstelling ging hij een samenwerking aan met twee filmstudenten (Ruby van de Watering en Arthur Theyskens).

Concept en performance: Khalid Koujili | Vormgeving: Ruby van de Watering | Techniek: Arthur Theyskens | Ontwerp poster & promofilm: India Rose Klap | Met dank aan: Bauke Lievens, Mieja Hollevoet, Tom Engels, Sebastiaan Eggermont, Fabrice Delecluse, Mira Bryssinck, Ilan Daneels, KunstZ, …

De voorstelling speelt op:
maandag 27 maart 2017 om 19:30, reserveer je ticket
dinsdag 28 maart 2017 om 19:30, reserveer je ticket
woensdag 29 maart 2017 om 19:30, reserveer je ticket
donderdag 30 maart 2017 om 19:30, reserveer je ticket

U kan deze voorstelling combineren met Een episch project gedoemd om te mislukken om 20:30 maar dient hiervoor wel apart te reserveren!

RESERVEREN kan tot 4 uur voor aanvang voorstelling door hierboven te klikken op de datum van de voorstelling naar keuze

€5 / €3 / gratis voor studenten, docenten en alumni KASK DRAMA, werkveld