nlen
‘Futura’ & ‘Avenir’, Koenraad Dedobbeleer & Joris Kritis, in Koenraad Dedobbeleer, ‘As Long As it Is Striven after, it Goes on Expanding’, CAC Vilnius, 2019

01.02.24, 18:00, Goda Budvytytė & Joris Kritis

Goda Budvytytė

Goda Budvytytė is een grafisch ontwerper uit Litouwen. Sinds 2008 werkt ze nauw samen met verschillende professionals in de culturele sector. Ze heeft identiteiten ontworpen voor verschillende tentoonstellingen en instellingen, waaronder het Litouws Paviljoen op de Biënnale van Venetië (Gouden Leeuw), Museum van Romeinse Beschaving (Rome), Tai Kwun Contemporary (Hong Kong), Architecture of Territory (ETH Zürich), Kunstinstituut Melly (Rotterdam). Ze heeft publicaties ontworpen voor verschillende uitgevers en kunstenaars, waaronder vaste medewerkers als Tarek Atoui, Raimundas Malašauskas, Jessica Warboys en Manon de Boer. Tussen 2018-2020 runde ze laumes, een studio voor interdisciplinair onderzoek, onderwijs en ontwerp opgericht samen met kunstenaar Viktorija Rybakova. In 2022 had ze een solotentoonstelling binnen het In-Design platform in het MACRO-Museum voor Hedendaagse Kunst van Rome.

Joris Kritis

Joris Kritis studeerde grafische vormgeving aan Sint-Lucas Gent en was deelnemer aan de Werkplaats Typografie van 2006 tot 2008. Sinds 2009 werkt hij als zelfstandig grafisch ontwerper, voornamelijk in het gebied van kunst en architectuur. Daarnaast is hij sinds 2016 art director voor de Biënnale INTERIEUR. Tussen 2011 en 2013 gaf hij les aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en gaf hij workshops in België, Nederland, Aruba, Zuid-Korea en Estland.

De lezing gaat door in het Engels
gebouw Marissal
atelier grafisch ontwerp
Louis Pasteurlaan 2,
9000 Gent