nlen
foto, Isaac Ponseele

28.04.24 – 19.05.24, Jumping Fences at Vleeshal

Vleeshal nodigt het evoluerende tentoonstellingsproject Jumping Fences dat georganiseerd wordt in Het Paviljoen, Gent, uit in Middelburg.

Jumping Fences is een platform voor interdisciplinaire artistieke ontwikkeling, met een focus op horizontale samenwerking tussen kunstenaars, ontwerpers en curatoren. Door ontwerpers en kunstenaars met elkaar in contact te brengen in een uitgebreid en collaboratief residentieprogramma, nodigt Jumping Fences hen uit om de grenzen tussen hun artistieke praktijken te deconstrueren. Het project presenteert een evoluerende tentoonstelling in Het Paviljoen in Gent, waar alle kunstenaars elk hun werk in een overlappende volgorde tonen, door de focus te leggen op het delen van ruimte. In deze groepstentoonstelling in Vleeshal tonen de kunstenaars werk dat al gepresenteerd is en werk dat in de volgende fases van het project getoond zal worden. Hierdoor kan het verleden, heden en de toekomst van het project naast elkaar bestaan. Jumping Fences werd ontwikkeld door een collectief van negen curatoren, die allen deelnemen aan het postgraduaat curatorial studies. 

Jumping Fences
toont werk van Paola Siri Renard, Céleste Buyle, Quinten Vermeulen, Jan Vandeplancke, Lore Janssens, Haron Barashed, Yawen Fu, Sjoerd Beijers, en Seppe-Hazel Laeremans.

Opening
Vleeshal nodigt je van harte uit voor de opening van de groepstentoonstelling Jumping Fences met werk van Paola Siri Renard, Céleste Buyle, Quinten Vermeulen, Jan Vandeplancke, Lore Janssens, Haron Barashed, Yawen Fu, Sjoerd Beijers en Seppe-Hazel Laeremans op vrijdag 3 mei 2024 van 19:00 tot 21:00.

Na de opening kun je blijven voor onze afterparty, die om 21:00 uur begint in de Vleeshal.

Vleeshal Bus
De Vleeshal bus rijdt van Gent naar Middelburg (en terug):

18:00 Vertrek Gent (exacte locatie volgt)
19:00 Aankomst Vleeshal, Middelburg

22:00 Vertrek Vleeshal, Middelburg
23:00 Aankomst Gent

Tickets voor de Vleeshal bus
Enkele reis: € 10
Ticket heen en terug: € 15

Stuur een e-mail naar office@vleeshal.nl om je ticket(s) te reserveren.

i.s.m. Vleeshal
Vleeshal
Markt 1,
4331 LJ Middelburg
Nederland (NL)
opening (busreis): 03.05.2024, 18:00