nlen

Kies je voor beeldende of audiovisuele kunst studeren? Muziek of drama? Interieurvormgeving of landschaps- en tuinarchitectuur? Kom langs op één van onze bezoekmomenten en leer KASK & Conservatorium kennen als een creatieve, inspirerende, bruisende leeromgeving.

sid-in beurs

Laatstejaars secundair onderwijs maken elk jaar in januari en februari op de studie-informatiedagen (SID-ins) kennis met studie- en beroepsmogelijkheden na het secundair onderwijs. Je vindt KASK & Conservatorium terug op de HOGENT-stand.

infomomenten

Tussen februari en september organiseren we infomomenten waarop je in gesprek kan gaan met studenten, docenten en studiebegeleiders van al onze opleidingen. Een infomoment bestaat gewoonlijk uit infosessies (online of on campus), rondleidingen en individuele gesprekken met studenten en docenten. Je bent er welkom met al je vragen.

openlesdagen

Kom proeven van een studie in muziek, interieurvormgeving of landschaps- en tuinarchitectuur tijdens onze openlesdagen in de krokusvakantie. Duik onmiddellijk in de praktijk met onze docenten en maak kennis met jouw toekomstige studeerplek.

opendeurdag

Onze opendeurdag na de paasvakantie is het beste moment om de school in al haar facetten, kleuren en klanken te leren kennen. Geen helderder manier om onze opleidingen te verkennen en het canvas en palet van jouw toekomst voor te bereiden.

Je bent heel welkom op onze campussen waar je kan kijken, ervaren en voelen wat KASK & Conservatorium echt is: een gemeenschap van docenten en studenten waar je die dag mee aan de praat kan en die je aan het werk ziet.

Woon een infosessie bij, slenter langs werk- en ontdekplekken vol inspiratie en informatie. Onze studenten tonen ook hun werk: geniet van een concert, een korte voorstelling of presentatie.

graduation festival

Met trots stellen we je voor: onze afstuderende professionele bachelors, masters en postgraduaatstudenten, lichting 2023. Je kan hun afstudeerwerken komen bekijken en beluisteren tijdens een festival in juni. Je vindt een overzicht van alle studenten op graduation2023.be.

virtueel bezoek

Wandel eens virtueel over onze campussen. Onze 360° tour geeft je een eerste indruk van onze auditoria, oefenlokalen, ateliers en presentatieplekken.