nlen

09.11.17, 19:00, Opening Zestig jaarringen

In de loop van de voorbije 60 jaar studeerden zo’n 1.800 landschaps- en tuinarchitecten af aan onze opleiding Landschaps- en tuinarchitectuur. Ze gaan aan de slag in ontwerp- of studiebureaus of starten een eigen zaak. Anderen werken in overheidsdiensten, bijvoorbeeld bij gemeenten of steden, provincies, het Vlaamse Gewest, de Vlaamse Landmaatschappij of de Regionale Landschappen. Nog anderen slaan hun vleugels uit naar het buitenland. De taken van landschaps- en tuinarchitecten zijn zeer divers: ze spelen een rol in private tuinen, bedrijfsgroen, speelterreinen, recreatiedomeinen of stadsparken, begraafplaatsen, pleinen en zelfs regio’s. Binnen multidisciplinaire teams definiëren ze ontwerpopgaves, ontwerpen masterplannen, inrichtingsplannen of details, maken plannen klaar voor uitvoering en leiden die uitvoering in goede banen.

De tentoonstelling ’Zestig jaarringen’ zet deze verjaardag in het licht. Ze biedt een blik  op het werk van onze alumni, om zo de breedte van het vakgebied en de diversiteit van onze opleiding te weerspiegelen.

Om de viering extra feestelijk te maken, nodigen we alle alumni uit op een reünie op 22 november in Muziekcentrum De Bijloke. Schrijf je in via http://landschaps-tuinarchitectuur.schoolofarts.be/reunie/