nlen

04.11.17 – 05.11.17, 10:00, Special Design Trucker Jackets - Levi’s i.s.m. studenten textielontwerp

Levi's viert de 50ste verjaardag van de Levi’s® Trucker Jacket samen met onze studenten textielontwerp. Negen studenten bestudeerden de vele gebruiksmogelijkheden van denim en gingen op zoek naar een manier om het iconische silhouet van de Trucker Jacket om te vormen tot een nieuwe, unieke creatie. Dit resulteerde in negen opvallende en heel verschillende designs.

Op 4 en 5 november worden de negen unieke Trucker Jackets tentoongesteld in de Zwarte Zaal in KASK, Gent. Tijdens de maand november worden de jasjes geveild. De startprijs van een jasje is €199 en er kan per €10 geboden worden. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar de aankoop van materialen en machines voor textielontwerp, die op hun beurt workshops zullen aanbieden. Op het event staan de Levi’s® tailors en KASK-studenten voor je klaar in de Levi’s® Tailor Shop om je items te customizen.

De betrokken studenten zijn Hanan Zarioh, Manon Dusong, Magali De Moor, Celine Marenne, Szonja Daniel, Marie Vanloo, Emma Terweduwe, Renée Strikkeling en Severine Meier. Dit project staat onder leiding van Els Huygelen, docente textielontwerp.

gratis
KASK textielontwerp