nlen

24.11.22, 17:00, SUPPORT STUDIO: Dissection — Q&A met Simon Delobel

SUPPORT STUDIO nodigt je uit voor Dissection, een Q&A met Simon Delobel, de huidige directeur van KIOSK. De discussie vindt om 17.00 uur plaats in de tentoonstelling Morph Allure van Lisa Vlaemminck.

Om deel te nemen aan de Q&A, gelieve per e-mail een of meer vragen die u zou willen stellen aan Simon Delobel te sturen, onder de titel 'Vraag voor Simon Delobel'.

De Q&A duurt 1 uur en 30 minuten en wordt om 18.30 uur gevolgd door Paradigma, een performance van de Gentse kunstenaar Dupani, uitgenodigd door SUPPORT STUDIO ter gelegenheid van het evenement in KIOSK.

Aarzel niet om daarna vanaf 19.00 uur mee te doen aan de boekpresentatie van Vedran Kolpjars nieuwste publicaties in BOEKS.

Over SUPPORT STUDIO
SUPPORT STUDIO is een nieuwe collectieve ruimte voor en door opkomende kunstenaars in Gent. Het is een werkplaats waar opkomende kunstenaars hun evenwicht kunnen vinden tussen het ontwikkelen van een individuele praktijk, het opbouwen van een netwerk door gezamenlijk engagement en door het organiseren van ontmoetingen en activiteiten, ondersteund door NUCLEO Kunstenaars Ateliers.

gratis
SUPPORT STUDIO