nlen
data
  • 15.03.24, 16:00, deadline indienen dossier sessie april
  • 22.04 – 23.04.24, Interview sessie april
  • 07.06.24, 16:00, deadline indienen dossier sessie juli
  • 01.07 – 05.07.24, Interview sessie juli
  • 14.06.24, 16:00, deadline indienen dossier sessie augustus
  • 26.08 – 30.08.24, Interview sessie augustus

Op basis van je portfolio en mastervoorstel beslist de oriënteringscommissie of ze je al dan niet uitnodigen voor een intake-interview of auditie. We verwittigen je via mail van deze beslissing.

interview

Wanneer je een uitnodiging ontvangt om deel te nemen aan een interview, brengen we je de week ervoor op de hoogte van de plaats en het tijdstip. Alle intakes vinden plaats op één van onze campussen in Gent en een persoonlijke aanwezigheid heeft onze voorkeur. Als je ver moet reizen, kan je ook online deelnemen aan het gesprek of de auditie.

Je neemt deel aan een intakegesprek met de oriëntatiecommissie over je motivatie, artistieke discipline, communicatieve vaardigheden en kennis van de specifieke domeinen van je opleiding. De oriëntatiecommissie bestaat uit verschillende docenten en experts op het gebied waarvoor je je aanmeldt. De oriëntatiecommissie neemt de uiteindelijke beslissing over de inschrijving voor de masteropleiding.

mededeling resultaten

We laten je maximaal twee werkweken na je interview of auditie per mail weten of je slaagde voor de proef of niet. Als je slaagt, kan je verder gaan met de inschrijvingsprocedure. Als je na twee weken nog geen bericht ontvangen hebt, neem gerust contact op met de admissions officer via mail.