nlen

Quinten Vanagt
Futures Lost

Futures Lost is een kunstinstallatie die de paradigmaverschuivingen en dualiteiten van digitale media en ons menselijk bestaan verkent. Op deze reis ontwarren en tonen we de betoverende en onttoverende krachten van onze tijd. We nemen je mee op een verkenning van hoe digitale beelden en informatie onze perceptie beïnvloeden en transformeren. De installatie nodigt je uit tot introspectie en dialoog, waarbij heersende structuren en denkwijzen worden uitgedaagd en subversieve benaderingen worden omarmd. Ervaar de spanning tussen betovering en onttovering, fascinatie en kritische reflectie. Verken de diepere lagen van onze technologische realiteit en creëer ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Quinten Vanagt, Futures Lost, Graduation 2023, foto's: Rembert De Prez

Futures Lost is een installatie die ontstaan is uit een meerjarige samenwerking met Cesar Vromman (masterstudent Drama).

 
Quinten Vanagt studeerde met dit project af als master in de vrije kunsten, 2023.
 
De afstudeerprojecten van onze studenten kregen allemaal een plek op de website van graduation. Bekijk er ieders persoonlijke pagina en de volledige programmatie van het festival.