nlen
bekijk als lijst

In de opleiding drama leer je een artistieke praktijk ontwikkelen gedreven door nieuwsgierigheid en een duurzame onderzoeksattitude. Het programma vormt je om je praktisch als discursief te verhouden tot de actuele ontwikkelingen in de podiumkunsten maar ook om te experimenteren en op zoek te gaan naar nieuwe artistieke inhouden en (meng)vormen. De docenten moedigen je aan tot samenwerkingen met medestudenten en kruisbestuivingen met andere disciplines binnen KASK & Conservatorium. De opleiding plukt zo ook de vruchten van haar inbedding in een brede multidisciplinaire kunstschool. 

drama

bachelor + master
3+1 jaar

dramaopleiding

Je zit boordevol dynamiek en enthousiasme om geïnteresseerden mee te nemen in een wereld van artistieke ontwikkeling en creatie? Je wil een belangrijke schakel zijn in de verdere ontwikkeling van het kunstonderwijs en van het podiumlandschap in Vlaanderen? Dan is de educatieve master zeker iets voor jou! 

educatieve master in muziek en podiumkunsten

master
initieel 2 jaar
verkort 1 jaar

educatieve master in muziek en podiumkunstenopleiding

Na je bachelor- en masteropleiding kan je in een derde cyclus een doctoraat in de kunsten behalen. Voor de organisatie van deze derde cyclus werken KASK & Conservatorium en de Universiteit Gent nauw samen. 

doctoraat in de kunsten 

doctoraat in de kunsten
6 jaar

doctoraat in de kunsten opleiding

Onze opleidingen drama, beeldende en audiovisuele kunsten, en muziek hebben naast een nederlandstalige master ook een volledig Engelstalige pendant.

english master

master
1 of 2 jaar

english masteropleiding