nlen
bekijk als lijst

Als student animatie ontplooi je jezelf tot een eigenzinnige, artistieke maker binnen het stimulerende kader van de KASK & Conservatorium campus. We bieden een stevige technische en theoretische houvast voor de persoonlijke expressie die je ontwikkelt in de praktijkateliers. Docenten ondersteunen je zoektocht naar de wereld die jij wil creëren. Tekenen en 2D-animatie zijn de start, jouw nieuwsgierigheid en vasthoudendheid de drijfkracht voor je eigen weg en visie binnen je medium.

animatiefilm

audiovisuele kunsten
bachelor + master
3+1 jaar

animatiefilmopleiding

Wie bij ons films leert maken, doet dat in de context van een kunstacademie. In onze opleiding tot filmmaker verdiep je jezelf in alle aspecten van de creatie. De docenten begeleiden je intensief in je ontwikkeling tot een maker met een persoonlijke visie. De opleiding schept ruimte om te experimenteren en grenzen te verleggen in denken en doen. Hiervoor worden vooral veel oefeningen gemaakt en films gedraaid. Elke opdracht resulteert in een persoonlijk werkstuk dat vorm krijgt dankzij de constante feedback van docenten en medestudenten. 

film

audiovisuele kunsten
bachelor + master
3+1 jaar

filmopleiding

Je zit boordevol dynamiek en enthousiasme om geïnteresseerden mee te nemen in een wereld van artistieke ontwikkeling en creatie? Je wil een belangrijke schakel zijn in de verdere ontwikkeling van het kunstonderwijs en van het podiumlandschap in Vlaanderen? Dan is de educatieve master zeker iets voor jou! 

educatieve master in audiovisuele en beeldende kunsten

master
initieel 2 jaar
verkort 1 jaar

educatieve master in audiovisuele en beeldende kunstenopleiding

Na je bachelor- en masteropleiding kan je in een derde cyclus een doctoraat in de kunsten behalen. Voor de organisatie van deze derde cyclus werken KASK & Conservatorium en de Universiteit Gent nauw samen. 

doctoraat in de kunsten 

doctoraat in de kunsten
6 jaar

doctoraat in de kunsten opleiding

Onze opleidingen drama, beeldende en audiovisuele kunsten, en muziek hebben naast een nederlandstalige master ook een volledig Engelstalige pendant.

english master

master
1 of 2 jaar

english masteropleiding