nlen
thibault goudket

27.06.24, 17:30, thibault goudket, SGQ, Danzel’s Projects, AYATARU, Finding Emo, mastersounds dag 6

thibault goudket, 17:30 — Turbinezaal

Door gitaarloops samen te voegen met live elektronische geluiden die het oor kietelen, breng ik voor het eerst de kwetsbaarheid van het opnemen van muziek in mijn eentje, thuis, naar een live setting.

Thibault Goudket (gitaar, bas, elektronica, drums)

SGQ, 18:30 — Kelderzaal

SGQ is een dynamisch kwartet dat gedreven wordt door een niet aflatende passie en zorg voor muziek. Altijd nieuwsgierig, streeft SGQ naar een gevoel van warmte en vertrouwen in de muziek en elkaar, waardoor een ruimte van intense intimiteit ontstaat voor de muzikanten en het publiek.

Sam Goekint (drums), Jonas Paenen (piano), Tristan Tarras (contrabas), Elly Brouckmans (altsax)

Danzel’s Projects, 19:30 — Turbinezaal

Mijn masterproef zal bestaan uit een verzameling van projecten waarin ik actief ben. Gedurende mijn optreden maak ik een lange crescendo van een intieme set naar een knallende band die jullie aan het dansen zal zetten.

Frank Boddin (vocals, keys), Marte Truyers (vocals), Stan den Heijer (vocals, guitar), Dave Lantsoght (guitar), Robin Vantomme (keys), Inigo Grau (bass), Jef Denissen (bass) en Bartas Boots (alt-sax)

AYATURU, 20:30 — Kelderzaal

AYATURU is de wereld die is gecreëerd door drummer/producer Thijs van Scharen. Hij mengt zijn liefde voor beats, beatmaking en diepe grooves, met invloeden van UK breakbeat en de avant-garde hiphopscene van LA, tot IDM en spirituele jazz. Dat alles zit verpakt in rijke texturen en warme geluiden. Het moment vangen zoals het komt en nieuwe werelden creëren waar hoofdknikken en dansen samenkomen met diepe gedachten van binnen. Deze collage waarbij elke compositie een andere scène is, een andere vibratie kan worden gezien als een film — waar de luisteraar doorheen wordt geleid en een eigen verhaal kan creëren.

Ee (EWI, sax, basklarinet), Alexis Boone (toetsen), Sander Huys (bas), Thijs van Scharen (drums).

Finding Emo (Tibo Polleunis), 21:30 — Turbinezaal

Een unieke ervaring... letterlijk! Voor zijn laatste schoolproject zal Tibo Polleunis zijn innerlijke droevige jongen kanaliseren, rechtstreeks uit een middelbare schoolfilm uit 1999. Ze zijn hier om harten te breken en je existentiële crisis aan te wakkeren! Dresscode = zwart.

Tibo Polleunis (drums), Edward Kuijken (bas), Tim Toegaert (gitaar), Achilles De Raedt (gitaar), Vincent-Laurens Seys (zang).

gratis mits reservatie
De Centrale
Kraankindersstraat 2
9000 Gent
De afstudeerprojecten van onze studenten krijgen allemaal een plek op de website van graduation. Bekijk er ieders persoonlijke pagina en de volledige programmatie van het festival.